Olen kerran aiemminkin järjestänyt "arvonnan", missä palkintona oli päivä tilallamme täydellä ylläpidolla (ruoka, rantasauna, tilan ja töiden esittelyä & yöpyminen.) Se oli varsin onnistunut kokemus, vaikka voittajille ei tämä maitotilan elämä ihan vierasta silloin ollutkaan. Noin kuukausi sitten ajattelin, että olisi aika tehdä tämä uudelleen.

Jos yhtään siis kiinnostaa tulla katsomaan, miten sitä maitoa täällä alkupäässä tuotetaan, niin kerro jotain itsestäsi ja miksi juuri sinut (kaverisi tai perheesi) kanssa tulisi valita voittajaksi. Lähetä "hakemuksesi" sähköpostilla osoitteeseen talviaistentila@gmail.com. Hakuaikaa on tämän kuun loppuun asti. Sitten me käymme koko perheen voimin hakemukset läpi ja ilmoitetaan valitulle & aletaan suunnittelemaan vierailun ajakohtaa.

Olemme jo toteuttaneet useita onnistuneita vierailuja tilallamme, joten uskon tämänkin sujuvan hyvin. Viime syksynä meillä oli 4H-vaihtari Itävallasta neljä viikkoa ja tässä kuussa ensimmäinen toimittajahaasteeseen tarttunut kävi kokeilemassa lypsyä ja muita navettatöitä. Haasteen tiimoilta onkin jo muutama varaus kalenterissa ja edelleen otetaan toimittajia/bloggaajiakin vastaan tutustumaan alaan. Myös vaihtarikokemus oli niin mukava, että ensi kesänä jatkamme myös sitä toimintaa.

Ja voihan tilallamme toki vierailla myös muuten. Ensi kesän ohjelmaa on jo tässä kovasti väännetty ja tällaista olisi ainakin tiedossa:

mainospohja.jpg

Lisäksi osallistumme Ravintolapäiviin, joista seuraava järjestetään 16.5. Ja avoinmaaseutu.fi sivustolta löytyy paljon muitakin tiloja, minne pääsee tutustumaan ruuantuotantoon. (Ja aivan mainioita & erilaisia majoitusvaihtoehtoja myös.) Kunhan vaan muistaa sopia ajan etukäteen. Ohjeistusta vierailuja varten olen koonnut myös sivustolle Yleistä -osioon.

Tervetuloa ja Tervemenoa maalle! :)