Taannoin haksahdin tarjoukseen ja meille muutti blenderi. Mikä oiva hankinta! Tykätään kovasti marjoista ja anoppi on kova marjastaja, joten pakkaseen säilötään aikamoiset määrät kotimaista superfoodia. Ne vaan tahtoo sitten talvella unohtua sinne. Joskus tulee tehtyä rahkaa, kiisseliä ja täytekakun täytteitä, mutta alkukesästä huomaa, että aika paljon on vielä tavaraa jäljelläkin.

Nyt löytyi helpotus! Sinne vaan koneeseen jäiset/kohmeiset marjat, rahkaa, hunajaa, tankista maitoa ja ehkä puodista jotain rouhetta (lapsille ei kannata tyrkyttää, ei mene läpi.) Hurautus ja terveellinen ja maistuva välipala on valmis. 

Navetasta tullessa kokeilin maustaa smoothien mustikan ja mansikan lisäksi kotimaisella (tietysti!) pellavarouheella (luomu) ja vallan hyvin meni alas. Samaa rouhetta kokeilin aiemmin sämpylätaikinan sekaan ja upposi sinnekin mainiosti. 

[Tässä kohtaa oli tarkoitus olla kuva valmistamastani smoothiesta. Kameran muistikortti sanoi kuitenkin työsopimuksensa ilmeisesti irti, koska en pysty lukemaan sitä tietokoneella.]

Sini-Pellavan sivuilta voi lukea lisää pellavan vaikutuksista ja huomataa, että rouhe on nyt alennuksessa verkkokaupassa. :)